|
Gombs melegszendvics
2006.08.02. 12:56
Egy kicsit eltr a megszokottl...
Szemlyenknt 2 szelet ciabattt megpirtottam, fokhagymval bedrzsltem, vajjal megkentem s sztam. A gombkat megtiszttottam, olvaolajjal bekentem, sval, borssal zestettem, s 200 fokos stben egy stpaprra tve megstttem.
A kenyerekre tettem a gombt, 2 szelet sajttal befedtem, s visszatoltam 3-4 percre a stbe.
Megjegyzs: Posrozott tojs helyett lehet lgytojst is hasznlni, gy sokkal egyszerbb. 2 kis szelet ciabatta helyett 1 nagyobb szelet kenyr is megteszi, de nekem most ez volt itthon. A sajtszeleteket tejbe ztattam mieltt a gombra tettem, gy sokkal puhbb lesz, s szebben, gyorsabban olvad. Legkzelebb ksz hollandi mrtssal ntm le a tojst, mert nem igazn rajongok reggel a gz fltt val szrakozsrt.
| |