| PASTA : Sampiongombs-vesepecsenys tagliatelle |
Sampiongombs-vesepecsenys tagliatelle
20 deka cskokra vgott vesepecsenyt pici olajon egy nagyon forr serpenyben 2 perc alatt krs krl pirosra pirtottam. Kiszedtem a serpenybl, s lefedve flreraktam. Ugyanebben a serpenyben 2 aprcska shalott hagymt felaprtva kevs olajon megdinszteltem, rdobtam 25 deka megtszttott s szeletere vgott friss sampiongombt. Addig pirtottam, mg a sajt levt elftte, majd egy kanlka liszttel leszrva tovbb pirtottam, sval borssal s kakukkfvel fszereztem. Egy dl marsalval , 1 dl vzzel s 1 dl tejsznnel felntttem, lass tzn 8-10 percig fztem. A vge fel belekockztam egy nagy piroshs holland paprikt, s a pirtott hscskokat is hozzadtam. tmelegtettem s a frissen kiftt tsztval valamint egy csokor vgott petrezselyemmel sszekevertem.
| |